+31 (0)75 635 35 29 / +31 (0)62 291 0461 info@taxioudkoog.nl

Zakelijk Taxivervoer en Schipholservice voor de Zaanstreek

Taxi OUDkoog , uw partner in het Zakelijk Taxi- en Schipholvervoer , voor een groot aantal bedrijven binnen de Zaanstreek al jaren het vertrouwde taxibedrijf.

Bij Taxi OUDkoog bestaat de mogelijkheid om medewerkers – welke tijdelijk niet zelfstandig mobiel genoeg zijn om te reizen – te vervoeren per taxi naar de werkplek of kantoor.

Speciaal voor onze Zakelijke klanten hebben wij het mogelijk gemaakt om met creditcard af te kunnen rekenen, zie de pagina: betalen met creditcard of pin.

Voor bedrijven is op rekening rijden natuurlijk ook mogelijk bij Taxi OUDkoog.

Voor de Zakelijke klant heeft Taxi OUDkoog een speciale Zakelijk Schipholservice , dit levert voor bedrijven , die veelvuldig met gasten of medewerkers van- en naar Schiphol reizen,  een aanzienlijke korting op.

Hiervoor gelden wel andere voorwaarden en tarieven dan die van het Particuliere Schipholtarief, maar daarvoor bieden wij ook meer voordelen, Zie hier onze Zakelijke Schipholtarieven.

Voor informatie over onze lage Zakelijke Schipholtarieven verzoeken wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier.